Oersterk in vloerwerk

De specialist in vloerverwijdering, vloeren plaatsen en vloeronderhoud. Waarom wij oersterk zijn in vloerwerk vind je hier.

Over VloerSterk

VloerSterk laat zien dat vloer vakmanschap en een goede wil nog bestaan. Vloerverwijdering, vloerplaatsing en vloeronderhoud met de wetenschap dat wij niemand in de weg lopen. Integendeel, wij effenen het pad op de meest efficiente wijze in een groot deel van Nederland.

 

Vloerverwijdering met krappe deadlines vormen geen probleem, want wij werken ook s'avonds en in het weekend.

Waarom VloerSterk?

  • Scherpe tarieven
  • Een gespecialiseerd bedrijf met ervaring
  • Geen onduidelijkheden over moeilijke situaties of meerwerk
  • Ook in het weekend inzetbaar
  • Snelle werkwijze, korte wachttijden
  • Afvoer op maat
  • Na verwijderen direct uw nieuwe vloer plaatsen
  • Vakkundig en voordelig vloeronderhoud
  • Achteraf betalen of direct met de pin

Ons team

Afhankelijk van de grote van de klus komen wij met drie of vier man sterk, zoals bij deze fabriekshal. Bij kleinere vloeren zoals bij u thuis kunt u één of twee van deze toppers verwachten.

 

Aanbevelingen

 

Ik heb VloerSterk meerdere malen ingehuurd om vloeren bij mijn klanten te verwijderen. Het werk werd elke keer zonder problemen en met een goed resultaat uitgevoerd."
 

 

Klant:

 

 Frans van Wieren - Eigenaar - Dijkstra Woninginrichting

 
 

 

 

 
Jelle is snel en afspraak is afspraak. Ook voor moeilijke zware klussen loopt hij niet weg. Kortom: betrouwbaar en professioneel."
 

 

Klant:

 

 Rolf Kramer - Eigenaar - Style & Solutions

 
 

 

 

 

Jelle heb ik op Linkedin ontmoet, sterker we hebben elkaar nog nooit face to face gesproken. Wel heb ik inmiddels meerdere werken met Jelle samen gedaan en naar volle tevredenheid. Zijn werk is top. Stoffeerders kunnen direct aan de slag als VloerSterk is geweest. Maar bovenal Jelle doet wat hij zegt en zegt ook wat hij niet doet. Duidelijkheid en vertrouwen daar bouw je relaties op, dat is mijn overtuiging. Met Jelle en dus VloerSterk in mijn netwerk is mijn slagkracht en service niveau weer toegenomen. Het kan nog steeds mooi zijn dat stoffeerders vak als je prettig samen werkt! Op naar de volgende klus."
 

 

Klant:

 

 Ton Gijsbers - Eigenaar - Ton Projectstoffering

 
 

 

 

 

 

Meer weten?

Bekijk onze oersterke bedrijfspagina op: